Maso po staročesku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: aknesad

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 10
      stroužek česnek
    • 2
      ks jablka
    • máslo
    • 4
      plátek maso kotlety, kuřecí řízky, stehna

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osolíme, naskládáme na plech, poklademe plátky másla, přidáme celý česnek a na osminky nakrájená jablka, podlijeme a dáme péct. Po upečení jablka a česnek rozmačkáme do šťávy. Nejlepší jsou k tomu vařené brambory.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    2. 3. 2006 12:35

    Dnes jsem uvařila a právě dojedla a musím napsat pochvalu, je to moc dobré. Použila jsem krůtí stehna.