Autor:

Maso pěti vůní

Ingredience
Maso
hovězí kližka nebo vepřový jazyk,játra
1 kg
Olej 1 lžíce
Cukr 3 lžíce
Sůl  
Skořice - mletá
špetka
 
Hřebíček mletý  
Drcený kmín  
Pepř mletý  
Zázvor - mletý  
Badyán
POZOR jen trošku
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Do hrnce dáme lžíci oleje, ohřejeme a přidáme cukr, aby zkaramelizoval. Když ztmavne sejmeme hrnec rychle z ohně. Přidáme omyté maso a vlijeme horkou vodu, aby maso bylo ponořeno, přidáme koření 5 ti vůní a osolíme, uvedeme do varu a pak pod pokličkou vaříme na co nejmenším ohni 1 - 1 1/2hodiny. Maso vyjmeme a necháme vychladnout, potřeme olejem, aby nevyschlo. Uložíme v misce nebo v sáčku do chladničky. Před podáváním maso nakrájíme na tenké plátky, které rozložíme na talíři, ozdobíme zeleninou, můžeme přidat nakrájená vejce. Podáváme jako chutný, studený předkrm. Maso můžeme přelít zálivkou z lisovaného česneku, sojové omáčky a octu v poměru podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: Maso pěti vůní

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web