Autor:

Maso na pánvi

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Řapíkatý celer 1 ks
Cibule
(Středně velká)
1 ks
Česnek 2 stroužek
Rostlinný olej 3 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Rajčata
(Konzerva loupaných rajčat)
1 ks
Zakysaná smetana
(Kelímek)
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Vepřové maso opláchneme osušíme a nakrájíme na proužky. Celer očistíme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli a česnek nadrobno nasekáme. Na pánvi a na oleji maso dozlatova opečeme, osolíme a opepříme a vyjmeme.

Ve výpeku podusíme cibuli a česnek potom přidáme celer a krátce podusíme. Podlijeme nálevem s rajskými jablíčky nakrájenými nahrubo a na malém plameni přibližně 10 minut vaříme. Potom opatrně vmícháme smetanu a ještě vše povaříme jen krátce. Přidáme maso a malou chvíli zahříváme. Dosolíme dopeříme a podáváme s těstovinami nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Maso na pánvi

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web