Autor:

Maso na pánvi

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Řapíkatý celer 1 ks
Cibule
(Středně velká)
1 ks
Česnek 2 stroužek
Rostlinný olej 3 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Rajčata
(Konzerva loupaných rajčat)
1 ks
Zakysaná smetana
(Kelímek)
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Vepřové maso opláchneme osušíme a nakrájíme na proužky. Celer očistíme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli a česnek nadrobno nasekáme. Na pánvi a na oleji maso dozlatova opečeme, osolíme a opepříme a vyjmeme.

Ve výpeku podusíme cibuli a česnek potom přidáme celer a krátce podusíme. Podlijeme nálevem s rajskými jablíčky nakrájenými nahrubo a na malém plameni přibližně 10 minut vaříme. Potom opatrně vmícháme smetanu a ještě vše povaříme jen krátce. Přidáme maso a malou chvíli zahříváme. Dosolíme dopeříme a podáváme s těstovinami nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Maso na pánvi

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web