Autor:

Maso na Moravance

Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
 
Rajský protlak  
Sůl  
Párky 2 ks
Kečup - jemný  
Zeleninová směs 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso a párek nakrájíme na kostky, dáme do pekáče, přidáme protlak, kečup a sterilovanou zeleninu i s nálevem. Okurku ze zeleniny pokrájíme a odstraníme feferonky. Promícháme, osolíme a pečeme do měkka. Nálev se odpaří.
Je to rychlé chutné a hodně pikantní. Nejlepší je podávat s chlebem nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Maso na Moravance

Komentáře

  1. Vlasta   25.01.2012 | 18:35 | reagovat |

    U nás se Moravanka neprodává. Je to škoda, protože je tady dost receptů a jestli je to naozaj pikantní, více. Mnoho receptů má v názvu "pikantní" a nakonec tam není vůbec nic!

  2. Kamila kamila   01.05.2006 | 18:47 | reagovat |

    Já bych ráda věděla přesně odměřené ingredience. Podle oka nevařím a ráda bych to zkusila.

  3. Lucie Bošková   24.03.2006 | 7:00 | reagovat |

    Je to opravdu moc dobré i když dost pálivé. Jenom by to chtělo pro méně zkušené přesnější odměření ingrediencí . Jinak to stojí za vyzkoušení!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web