Autor:

Maso na Moravance

Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
 
Rajský protlak  
Sůl  
Párky 2 ks
Kečup - jemný  
Zeleninová směs 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso a párek nakrájíme na kostky, dáme do pekáče, přidáme protlak, kečup a sterilovanou zeleninu i s nálevem. Okurku ze zeleniny pokrájíme a odstraníme feferonky. Promícháme, osolíme a pečeme do měkka. Nálev se odpaří.
Je to rychlé chutné a hodně pikantní. Nejlepší je podávat s chlebem nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Maso na Moravance

Komentáře

  1. Vlasta   25.01.2012 | 18:35 | reagovat | závadný

    U nás se Moravanka neprodává. Je to škoda, protože je tady dost receptů a jestli je to naozaj pikantní, více. Mnoho receptů má v názvu "pikantní" a nakonec tam není vůbec nic!

  2. Kamila kamila   01.05.2006 | 18:47 | reagovat | závadný

    Já bych ráda věděla přesně odměřené ingredience. Podle oka nevařím a ráda bych to zkusila.

  3. Lucie Bošková   24.03.2006 | 7:00 | reagovat | závadný

    Je to opravdu moc dobré i když dost pálivé. Jenom by to chtělo pro méně zkušené přesnější odměření ingrediencí . Jinak to stojí za vyzkoušení!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web