Maso na Moravance

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
1
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso prsa
    • rajský protlak
    • sůl
    • 2
      ks párky
    • kečup - jemný
    • 2
      ks zeleninová směs

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso a párek nakrájíme na kostky, dáme do pekáče, přidáme protlak, kečup a sterilovanou zeleninu i s nálevem. Okurku ze zeleniny pokrájíme a odstraníme feferonky. Promícháme, osolíme a pečeme do měkka. Nálev se odpaří.
2
Je to rychlé chutné a hodně pikantní. Nejlepší je podávat s chlebem nebo brambory.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Vlasta
    Vlasta |

    25. 1. 2012 18:35

    U nás se Moravanka neprodává. Je to škoda, protože je tady dost receptů a jestli je to naozaj pikantní, více. Mnoho receptů má v názvu "pikantní" a nakonec tam není vůbec nic!

  • Kamila kamila
    Kamila kamila |

    1. 5. 2006 18:47

    Já bych ráda věděla přesně odměřené ingredience. Podle oka nevařím a ráda bych to zkusila.

  • Lucie Bošková
    Lucie Bošková |

    24. 3. 2006 07:00

    Je to opravdu moc dobré i když dost pálivé. Jenom by to chtělo pro méně zkušené přesnější odměření ingrediencí . Jinak to stojí za vyzkoušení!