Maso na gril

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2.5
      kg vepřová krkovice
    • 5
      ks cibule velká - na kolečka
    • 1
      ks česnek palička - lisovaný
  • Marináda
    • 250
      ml rostlinný olej
    • 500
      ml pivo
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžička papriková vegeta
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, pokud s kostí, uděláme zářez u kosti. Potřeme česnekem, proložíme do nakládací mísy s cibulí a zalijeme marinádou. Necháme naložené 1 den, občas převratíme.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Jitka Malinová
    Jitka Malinová |

    14. 9. 2006 14:43

    Dávám kromě solamylu i vajíčko, ale nedávám cibuli. Voba koření se mi zdá nevýrazná, doporučuji nějaké grilovací. Jinak ten solamyl udělá na mase takovou krustu a maso zůstane krásně šťavnaté. Samozřejmě i část marinády zůstane na roštu, proto se to musí nechat pořádně zatáhnout, než se to obrátí.

  • Šárka Tkáčová
    Šárka Tkáčová |

    14. 9. 2006 14:17

    Nevím,jestli se ten Solamyl při grilování nepálí .

  • E
    E |

    14. 9. 2006 13:51

    nic moc

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    24. 7. 2006 08:52

    Tak v sobotu jsme vyzkoušeli a nechutnalo nám.

  • Mirka
    Mirka |

    27. 5. 2006 20:51

    Vyzkoušeli jsme a zistili, že to nebylo špatné.Můžeme doporučit.

  • Petra
    Petra |

    3. 5. 2006 17:59

    Tento recept jsme vyzkoušeli a moc jsme si pochutnali.