Autor:

Maso na dovolenou

Snadné
Na 1 malou sklenici od hořčice
Vepřové maso
300-400, např. bůček, krček, vykostěné koleno, atd
400 g
Sůl 1 lžička
Voda 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na menší kousky a plníme sklenice. Přidáme sůl, vodu a sklenici uzavřeme na sterilování. Vaříme 1. den 90 minut. Druhý den stačí 1 hodinu. Necháme vychladit. Z takto zadělaného masa děláme pomazánky atd. Maso předem nevaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Žebra z grilu Žebra z grilu krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Maso na dovolenou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web