Martinčiny špagety

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
1
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso řízek
    • solamyl (bramborový škrob)
    • sojová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • kečup
    • česnek
    • koření na kuře
    • tvrdý sýr nebo niva
    • červené víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pracovní postup:
2
Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky a naložíme jako maso na čínu (den předem). Do mističky dáme dvě polévkové lžíce sojové omáčky, 1 lžíci solamylu, sůl, pepř, 1 lžíci oleje, 1 lžíci kečupu, rozmačkané 3 stroužky česneku, l lžíci grilovacího koření na kuře. Vše promícháme a dáme do ledničky uležet. Druhý den - zprudka osmahneme. Uvařené špagety slijeme a nasypeme do vymazaného pekáčku. Posypeme oreganem a postříkáme pikantním kečupem. Hotové maso rozprostřeme na špagety a posypeme nastrouhaným sýrem (NIVOU a CIHLOU).
3
Dáme zapéct do trouby. Hotové nakrájíme a podáváme s červeným vínem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.