Autor:

Marmeláda z bezinek

Střední
Ingredience
Bezinky 1 kg
Cukr
(Nejlépe přírodní hnědý, ale i krupice)
350 g
Ovocný cukr
Pro diabetiky
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Bezinky propláchneme a rozvaříme - ne prudkým varem a mícháme. Protlak zvážíme apak podle výše uvedeného přidáme cukr. Ještě chvilku provaříme a zkoušíme zda, už želíruje. Pak naplníme do sklenic a uzavřeme, necháme vychladnout.

Poznámka: toto je recept z doby, kdy ještě babičky neměly ani ponětí o nějakém želírovacím cukru. Ten je samozřejmě také možno použít a pak se řídíme přesně dle návodu na krabici (to samé i u dia želírovacího cukru)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Marmeláda z bezinek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web