Autor:

Marmeláda z bezinek

Střední
Ingredience
Bezinky 1 kg
Cukr
(Nejlépe přírodní hnědý, ale i krupice)
350 g
Ovocný cukr
Pro diabetiky
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Bezinky propláchneme a rozvaříme - ne prudkým varem a mícháme. Protlak zvážíme apak podle výše uvedeného přidáme cukr. Ještě chvilku provaříme a zkoušíme zda, už želíruje. Pak naplníme do sklenic a uzavřeme, necháme vychladnout.

Poznámka: toto je recept z doby, kdy ještě babičky neměly ani ponětí o nějakém želírovacím cukru. Ten je samozřejmě také možno použít a pak se řídíme přesně dle návodu na krabici (to samé i u dia želírovacího cukru)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cuketovo-kedlubnové komínky Očista pro zimní dny Články z

Komentáře k receptu: Marmeláda z bezinek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web