Autor:

Marmeláda z bezinek

Střední
Ingredience
Bezinky 1 kg
Cukr
(Nejlépe přírodní hnědý, ale i krupice)
350 g
Ovocný cukr
Pro diabetiky
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Bezinky propláchneme a rozvaříme - ne prudkým varem a mícháme. Protlak zvážíme apak podle výše uvedeného přidáme cukr. Ještě chvilku provaříme a zkoušíme zda, už želíruje. Pak naplníme do sklenic a uzavřeme, necháme vychladnout.

Poznámka: toto je recept z doby, kdy ještě babičky neměly ani ponětí o nějakém želírovacím cukru. Ten je samozřejmě také možno použít a pak se řídíme přesně dle návodu na krabici (to samé i u dia želírovacího cukru)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Marmeláda z bezinek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web