Autor:

Marinovaný vepřový steak plněný ananasem a lázeňs

Snadné
Ingredience
Marinovaná pečeně 4 plátek
Ananas 4 plátek
Lázeňská šunka 4 plátek
Rostlinný olej
1 - 2
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Pátky marinované pečeně naklepeme, po okrajích nařízneme plátky ananasu vyndáme z konzervy a necháme okapat plátky.

Lázeňskou šunku obtočíme kolem ananasových plátků, do každého steaku vložíme jeden, kapsu spíchneme párátky.

Rozehřejeme olej, steaky prudce restujeme, pak dáme do pečící misky, podlijeme šťávou z ananasového kompotu a dopečeme.

Ozdobíme zelenou petrželkou steaky, podáváme teplé s bramborem a tatarskou omáčkou nebo studené s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 1x)
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Marinovaný vepřový steak plněný ananasem a lázeňs

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web