Autor:

Marinovaný vepřový steak plněný ananasem a lázeňs

Snadné
Ingredience
Marinovaná pečeně 4 plátek
Ananas 4 plátek
Lázeňská šunka 4 plátek
Rostlinný olej
1 - 2
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Pátky marinované pečeně naklepeme, po okrajích nařízneme plátky ananasu vyndáme z konzervy a necháme okapat plátky.

Lázeňskou šunku obtočíme kolem ananasových plátků, do každého steaku vložíme jeden, kapsu spíchneme párátky.

Rozehřejeme olej, steaky prudce restujeme, pak dáme do pečící misky, podlijeme šťávou z ananasového kompotu a dopečeme.

Ozdobíme zelenou petrželkou steaky, podáváme teplé s bramborem a tatarskou omáčkou nebo studené s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Pomazánka z pečeného česneku Báječná listopadová čtyřka Články z

Komentáře k receptu: Marinovaný vepřový steak plněný ananasem a lázeňs

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web