Marinovaný vepřový steak plněný ananasem a lázeňs

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek marinovaná pečeně
    • 4
      plátek ananas
    • 4
      plátek lázeňská šunka
    • 2
      lžíce rostlinný olej 1 - 2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pátky marinované pečeně naklepeme, po okrajích nařízneme plátky ananasu vyndáme z konzervy a necháme okapat plátky.
2
Lázeňskou šunku obtočíme kolem ananasových plátků, do každého steaku vložíme jeden, kapsu spíchneme párátky.
3
Rozehřejeme olej, steaky prudce restujeme, pak dáme do pečící misky, podlijeme šťávou z ananasového kompotu a dopečeme.
4
Ozdobíme zelenou petrželkou steaky, podáváme teplé s bramborem a tatarskou omáčkou nebo studené s pečivem.
Zařazení: Maso Vepřové Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.