Autor:

Marinovaný vepřový steak plněný ananasem a lázeňs

Snadné
Ingredience
Marinovaná pečeně 4 plátek
Ananas 4 plátek
Lázeňská šunka 4 plátek
Rostlinný olej
1 - 2
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Pátky marinované pečeně naklepeme, po okrajích nařízneme plátky ananasu vyndáme z konzervy a necháme okapat plátky.

Lázeňskou šunku obtočíme kolem ananasových plátků, do každého steaku vložíme jeden, kapsu spíchneme párátky.

Rozehřejeme olej, steaky prudce restujeme, pak dáme do pečící misky, podlijeme šťávou z ananasového kompotu a dopečeme.

Ozdobíme zelenou petrželkou steaky, podáváme teplé s bramborem a tatarskou omáčkou nebo studené s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Marinovaný vepřový steak plněný ananasem a lázeňs

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web