Autor:

Marinovaný kapr II.

Snadné
Ingredience
Kapr
2x půlka bez kůže a bez páteře
 
Olivový olej
1-2
2 dl
Hořčice plnotučná
2-3
3 lžíce
Citronová šťáva 2 ks
Snítka kopru 2 ks
Cukr krystal 3 lžička
Sůl 2 lžička
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Umytou a osušenou rybu nakrájet na kostičky 3×3 cm, zbavit červeného masa. Promíchat citronovou šťávu, olej, hořčici, cukr, sůl a pepř, šlehat, dokud se nespojí do homogenní směsi. Nakonec přidat nasekaný kopr. Kousky kapra nasypat do marinády promíchat, vložit do čistých sklenic, uzavřít a nechat minimálně tři dny odležet (v ledničce 6 dní), dokud nezměknou kosti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Marinovaný kapr II.

Komentáře

  1. Gábina H   28.01.2008 | 10:53 | reagovat | závadný

    Jak se to pak dále upravuje po odležení?

  2. Věra z Dc   28.01.2008 | 9:15 | reagovat | závadný

    Ríšo, kapra pak jíme marinovaného, vlastně syrového ? s chlebem ? Je to dobré ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web