Autor:

Marinovaný kapr II.

Snadné
Ingredience
Kapr
2x půlka bez kůže a bez páteře
 
Olivový olej
1-2
2 dl
Hořčice plnotučná
2-3
3 lžíce
Citronová šťáva 2 ks
Snítka kopru 2 ks
Cukr krystal 3 lžička
Sůl 2 lžička
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Umytou a osušenou rybu nakrájet na kostičky 3×3 cm, zbavit červeného masa. Promíchat citronovou šťávu, olej, hořčici, cukr, sůl a pepř, šlehat, dokud se nespojí do homogenní směsi. Nakonec přidat nasekaný kopr. Kousky kapra nasypat do marinády promíchat, vložit do čistých sklenic, uzavřít a nechat minimálně tři dny odležet (v ledničce 6 dní), dokud nezměknou kosti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Marinovaný kapr II.

Komentáře

  1. Gábina H   28.01.2008 | 10:53 | reagovat |

    Jak se to pak dále upravuje po odležení?

  2. Věra z Dc   28.01.2008 | 9:15 | reagovat |

    Ríšo, kapra pak jíme marinovaného, vlastně syrového ? s chlebem ? Je to dobré ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web