Autor:

Marinované roštěnky II.

Střední
Ingredience
Petrželka  
Roštěná 4 ks
Pepř mletý  
Vejce 4 ks
Kapie
nebo rajče
 
Sůl  
Olej  
Marináda
Česnek 1 stroužek
Cibule 1 ks
Majoránka  
Rozmarýn  
Sojová omáčka 1 lžíce
Tymián  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky odblaníme, na okrajích několikrát mělce nařízneme, jemně naklepeme, potřeme marinádou (česnek a cibuli drobně nakrájíme a přidáme ostatní přísady), opepříme a necháme v misce 3-4 hodiny proležet. Potom je vyjmeme, necháme odkapat, setřeme marinádu a roštěnky osušíme. Potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme asi 4 1/2 minuty. Roštěnky obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme stejnou dobu. V kontaktním grilu pečeme roštěnky při vysokém záhřevu 2 minuty. Měkké roštěnky osolíme, přeložíme na talíře, poklademe čerstvě připravenými sázenými vejci, která ozdobíme kouskem kapie (rajčete) a petrželkou a podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Marinované roštěnky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web