Autor:

Marinované roštěnky II.

Střední
Ingredience
Petrželka  
Roštěná 4 ks
Pepř mletý  
Vejce 4 ks
Kapie
nebo rajče
 
Sůl  
Olej  
Marináda
Česnek 1 stroužek
Cibule 1 ks
Majoránka  
Rozmarýn  
Sojová omáčka 1 lžíce
Tymián  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky odblaníme, na okrajích několikrát mělce nařízneme, jemně naklepeme, potřeme marinádou (česnek a cibuli drobně nakrájíme a přidáme ostatní přísady), opepříme a necháme v misce 3-4 hodiny proležet. Potom je vyjmeme, necháme odkapat, setřeme marinádu a roštěnky osušíme. Potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme asi 4 1/2 minuty. Roštěnky obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme stejnou dobu. V kontaktním grilu pečeme roštěnky při vysokém záhřevu 2 minuty. Měkké roštěnky osolíme, přeložíme na talíře, poklademe čerstvě připravenými sázenými vejci, která ozdobíme kouskem kapie (rajčete) a petrželkou a podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Marinované roštěnky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web