Autor:

Marinované okurky

Snadné
Nálev:
Voda 60 ml
Cukr krupice 15 g
Ocet 45 ml
Olivový olej
nebo rostlinný
2 lžička
Bazalka
- nasekaná
1/2 lžička
Pepř mletý  
Ingredience
Okurka salátová 1 ks
Cibule
-malá
1 ks
Ředkvička 120 g
Salátové listy
- nemusí být
4 ks

Postup přípravy:

V misce dobře rozmícháme suroviny na nálev. Okurku, ředkvičky i cibuli pokrájíme na tenké plátky a přelijeme připraveným nálevem. Jemně promícháme, přikryjeme a necháme v ledničce vychladit a proležet nejméně 2 hodiny. Podávat můžeme na salátových listech s čerstvým pečivem jako lehkou svačinku. Výborné i jako příloha k rybě, grilovanému masu... .

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Marinované okurky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web