Autor:

Marinované okurky

Snadné
Nálev:
Voda 60 ml
Cukr krupice 15 g
Ocet 45 ml
Olivový olej
nebo rostlinný
2 lžička
Bazalka
- nasekaná
1/2 lžička
Pepř mletý  
Ingredience
Okurka salátová 1 ks
Cibule
-malá
1 ks
Ředkvička 120 g
Salátové listy
- nemusí být
4 ks

Postup přípravy:

V misce dobře rozmícháme suroviny na nálev. Okurku, ředkvičky i cibuli pokrájíme na tenké plátky a přelijeme připraveným nálevem. Jemně promícháme, přikryjeme a necháme v ledničce vychladit a proležet nejméně 2 hodiny. Podávat můžeme na salátových listech s čerstvým pečivem jako lehkou svačinku. Výborné i jako příloha k rybě, grilovanému masu... .

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Marinované okurky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web