Autor:

Marinované krůtí maso

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Krůtí maso
řízek
500 g
Fazolové lusky 100 g
Kukuřice
mladé
100 g
Červená paprika 1 ks
Marináda:
Česnek 1 stroužek
Zázvor 1 ks
Chilli omáčka 30 ml
Sojová omáčka 30 ml
Sherry 30 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Krůtí řízky a papriku si nakrájíme na nudličky. Smícháme dohromady rozdrcený stroužek česneku, oloupaný a nastrouhaný zázvor, chilli omáčku, sojovou omáčku a sherry. Přidáme krůtí maso a marinujeme 20 minut. Rozpálíme trochu oleje ve velké hluboké pánvi, vložíme krůtí maso a za stálého míchání vaříme několik minut. Přidáme zeleninu a pokračujeme ve vaření pár minut - zelenina by měla být stále křupavá po skončení vaření. Podáváme s rýží nebo nudlemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomazánka z pečeného česneku Báječná listopadová čtyřka Články z

Komentáře k receptu: Marinované krůtí maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web