Autor:

Marinované krůtí maso

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Krůtí maso
řízek
500 g
Fazolové lusky 100 g
Kukuřice
mladé
100 g
Červená paprika 1 ks
Marináda:
Česnek 1 stroužek
Zázvor 1 ks
Chilli omáčka 30 ml
Sojová omáčka 30 ml
Sherry 30 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Krůtí řízky a papriku si nakrájíme na nudličky. Smícháme dohromady rozdrcený stroužek česneku, oloupaný a nastrouhaný zázvor, chilli omáčku, sojovou omáčku a sherry. Přidáme krůtí maso a marinujeme 20 minut. Rozpálíme trochu oleje ve velké hluboké pánvi, vložíme krůtí maso a za stálého míchání vaříme několik minut. Přidáme zeleninu a pokračujeme ve vaření pár minut - zelenina by měla být stále křupavá po skončení vaření. Podáváme s rýží nebo nudlemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Ořechové menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Marinované krůtí maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web