Marinované krůtí maso

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g krůtí maso řízek
    • 100
      g fazolové lusky
    • 100
      g kukuřice mladé
    • 1
      ks červená paprika
  • Marináda:
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      ks zázvor
    • 30
      ml chilli omáčka
    • 30
      ml sojová omáčka
    • 30
      ml sherry

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krůtí řízky a papriku si nakrájíme na nudličky. Smícháme dohromady rozdrcený stroužek česneku, oloupaný a nastrouhaný zázvor, chilli omáčku, sojovou omáčku a sherry. Přidáme krůtí maso a marinujeme 20 minut. Rozpálíme trochu oleje ve velké hluboké pánvi, vložíme krůtí maso a za stálého míchání vaříme několik minut. Přidáme zeleninu a pokračujeme ve vaření pár minut - zelenina by měla být stále křupavá po skončení vaření. Podáváme s rýží nebo nudlemi.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.