Autor:

Marinované hovězí žebro

Střední
Ingredience
Hovězí žebra s kostí 1 kg
Sůl  
Kečup - jemný 2,5 lžíce
Hořčice 2,5 lžíce
Rostlinný olej 2,5 lžíce
Pepř mletý  
Feferonka 1 ks
Pivo - černé 2 dl
Kořenová zelenina
mrkev, celer, petržel
600 g
Bobkový list  
Nové koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí žebro pomalu uvaříme v osolené vodě spolu se zeleninou, bobkovým listem a novým kořením doměkka. Hotové maso dáme ještě teplé do marinády umíchané z kečupu, hořčice, oleje, pepře, feferonky a piva na noc odležet.

Další den pak žebro pečeme v rozpálené troubě 15 - 20 minut na 220 stupňů.

Podáváme s čerstvým chlebem a restovanou cibulí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Marinované hovězí žebro

Komentáře

  1. Jarka O.   11.05.2010 | 10:38 | reagovat |

    Jo, tohle by mi chutnalo, i když hovězí moc nemusím, žebro je jiné, má jemnější maso :-p

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web