Autor:

Marcipánová jablíčka

Střední
Ingredience
Jablka  
Skořice  
Marcipán
nejlépe domácí
 
Marmeláda
pikantnější - višňová, rybízová, brusinková atd.
 

Postup přípravy:

Ze strany, kde má jabko stopku vykrojíme nejlépe lžičkou důlek tak, aby jsme se zbavili jadřince (uděláme si z jablíčka jakoby misku). Do důlku vtlačíme marcipán, pak vrstvu marmelády, opět marcipán, marmeláda a vrchní vrstvu tvoří opět marcipán.

Doprostřed vtlačíme celou skořici. Dáme grilovat na 15 až 20 minut (můžeme upéct i v troubě na 160 stupňů). Můžeme si k tomu udělat i vanilkovou omáčku na zjemnění (řídký vanilkový puding). Kdo má rád žemlovku, tak si určitě pošmákne.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pro velikonoční koledníky: Nejsladší cupcakes Články z

Komentáře k receptu: Marcipánová jablíčka

Komentáře

  1. Marcela Hájková   04.07.2009 | 21:15 | reagovat |

    Ale jinak jsem to už i jedla a je to dobrý :)

  2. Marcela Hájková   04.07.2009 | 21:07 | reagovat |

    Babicovy dobroty - kopírka :-)

  3. niobe nightingale   26.06.2009 | 13:39 | reagovat |

    Tenhle recept nedávno dělali někdy v televizi, že jo?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web