Autor:

Marcipánová hmota IV.

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Moučkový cukr 700 g
Sušené mléko 500 g
Voda 150 ml
Mandlové aroma
nebo podle návodu na lahvičce
3 lžička
Potravinářské barvivo  

Postup přípravy:

Ingredience smícháme a uhněteme do hladkého těsta, rozdělíme si na části a dalším prohnětením obarvíme.
Každou část těsta těsně zabalíme do potravinářské fólie a přes noc dáme vychladit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Marcipánová hmota IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web