Autor:

Marcipán od cukrářky

Snadné
Ingredience
Sušené mléko
polotučné
100 g
Moučkový cukr 100 g
Bílek 1 ks
Olej 1 lžíce
Med 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Na marcipán používejte jenom polotučné sušené mléko. Suroviny smíchejte na vále dohromady, nejlépe rukama řádně prohněteme.
Dále přibarvujeme potravinářskými barvami, které přidáme do malého množství vody a do marcipánu přidáváme po kapkách, až získáme požadovaný odstín.

Je moc dobrý, nejlépe chutná čerstvý.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Baklava Nejslavnější dezerty z celého světa Články z

Komentáře k receptu: Marcipán od cukrářky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web