Autor:

Marcipán od cukrářky

Snadné
Ingredience
Sušené mléko
polotučné
100 g
Moučkový cukr 100 g
Bílek 1 ks
Olej 1 lžíce
Med 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Na marcipán používejte jenom polotučné sušené mléko. Suroviny smíchejte na vále dohromady, nejlépe rukama řádně prohněteme.
Dále přibarvujeme potravinářskými barvami, které přidáme do malého množství vody a do marcipánu přidáváme po kapkách, až získáme požadovaný odstín.

Je moc dobrý, nejlépe chutná čerstvý.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Neuvěřitelné proměny: Umělkyně mění svou tvář do podoby slavných Články z

Komentáře k receptu: Marcipán od cukrářky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web