Manitaro salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
4
porce
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžíce extra panenský olivový olej vzykoušejte Extra panenský olivový olej Minerva
    • 1
      svazek čekanka listová
    • 1
      lžíce bílý vinný ocet
    • 300
      g houby
    • 1
      hrst vlašské ořechy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sůl, pepř a vinný ocet smícháme s extra panenským olivovým olejem Minerva. Přidáme houby a petrželku a necháme marinovat po dobu jedné hodiny.
2
Na talíř rozprostřeme čekanku, list po listu. Přelejeme zálivkou s houbami, dochutíme solí a pepřem, ozdobíme vlašskými ořechy.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.