Manitaro salát

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Extra panenský olivový olej
vzykoušejte Extra panenský olivový olej Minerva
4 lžíce
Čekanka
listová
1 svazek
Bílý vinný ocet 1 lžíce
Houby 300 g
Vlašské ořechy 1 hrst
Manitaro salát

Postup přípravy:

Sůl, pepř a vinný ocet smícháme s extra panenským olivovým olejem Minerva. Přidáme houby a petrželku a necháme marinovat po dobu jedné hodiny.
Na talíř rozprostřeme čekanku, list po listu. Přelejeme zálivkou s houbami, dochutíme solí a pepřem, ozdobíme vlašskými ořechy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Manitaro salát

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web