Autor:

Mangový krém

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Mango 200 g
Citronová šťáva 1 lžíce
Cukr 60 g
Máslo 50 g
Vejce 1 ks
Mangový krém

Postup přípravy:

Mango oloupejte a nakrájejte na kostičky. Vytvořte jemné pyré (např. tyčovým mixérem) a dejte do nádoby vhodné pro vodní lázeň. Do spodního hrnce nalijte vodu a přiveďte k varu. Pak stáhněte plamen a nechte jen trochu probublávat.
Dno vrchní nádoby by se nemělo dotýkat vody. Přidejte cukr a citronovou šťávu. Občas promíchejte. Když je cukr rozpuštěný přidejte máslo, občas promíchejte dokud se máslo zcela nerozpustí. Pak všlehejte rozšlehané vejce. Za občasného promíchání nechte asi 15 minut zahřívat, dokud směs nezhouste a nezačne se trochu lepit na lžíci.

Vhodné jako náplň do koláčků, přeliv na lívance/palačinky, nátěrka na bílé pečivo nebo na konzumaci jen tak lžičkou. :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Mangový krém

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web