Mandlovo-meruňkové kopečky s bílou čokoládou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      šálek mandle celé
    • 100
      g bílá čokoláda
    • 0,5
      šálek sušené meruňky nakrájené na čtvrtky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mandle vysypeme na pekáč a necháme v troubě při teplotě 180 stupňů asi 12 - 15 min opékat. Občas promícháme. Necháme vychladnout.
2
Čokoládu si na slabém až mírnem ohni rozpustíme, stáhneme z plotny a přimícháme mandle a nakrájené meruňky. Lžičkou tvoříme kopečky, které klademe na pečící papír a dáme ztuhnout do ledničky.
3
Skladujeme v chladu, kde vydrží i 2 týdny, do té doby to ale určitě nevydrží.
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Monika T
    Monika T |

    21. 11. 2009 17:17

    Ospravedlňujem sa, to je tým, že som zvyknutá na Fahrenheity. Na klasickej trúbe je to zhruba 180 stupňov.

  • okurka 555
    okurka 555 |

    21. 11. 2009 15:40

    Jak prosím dosáhnu 350 st. C v troubě?