Autor:

Mandlovo-meruňkové kopečky s bílou čokoládou

Střední
Ingredience
Mandle
celé
1 šálek
Bílá čokoláda 100 g
Sušené meruňky
nakrájené na čtvrtky
1/2 šálek

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Mandle vysypeme na pekáč a necháme v troubě při teplotě 180 stupňů asi 12 - 15 min opékat. Občas promícháme. Necháme vychladnout.

Čokoládu si na slabém až mírnem ohni rozpustíme, stáhneme z plotny a přimícháme mandle a nakrájené meruňky. Lžičkou tvoříme kopečky, které klademe na pečící papír a dáme ztuhnout do ledničky.

Skladujeme v chladu, kde vydrží i 2 týdny, do té doby to ale určitě nevydrží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Sýrové koláčky se salsou Podzimní vegetariánské menu Články z

Komentáře k receptu: Mandlovo-meruňkové kopečky s bílou čokoládou

Komentáře

  1. Monika T   21.11.2009 | 17:17 | reagovat |

    Ospravedlňujem sa, to je tým, že som zvyknutá na Fahrenheity. Na klasickej trúbe je to zhruba 180 stupňov.

  2. okurka 555   21.11.2009 | 15:40 | reagovat |

    Jak prosím dosáhnu 350 st. C v troubě?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web