Autor:

Mandlové bonbony (Kozinaki)

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mandle
spařené a oloupané
500 g
Piniové oříšky 1 hrst
Med 2 hrnek
Cukr krupice 6 lžíce
Mandlové bonbony (Kozinaki)

Postup přípravy:

Troubu předehřejte na 180 °C. Mandle a pinie nasucho opražte. V silnostěnném kastrolu svařte med s cukrem, až se cukr rozpustí. Snižte plamen, vmíchejte mandle a pinie a asi 15 minut povařte.
Formu nebo plech vypláchněte studenou vodou, vlijte směs, povrch uhlaďte a nechte vychladnout. Formu pak krátce ponořte do horké vody, přiklopte prkénkem nebo talířem, obraťte a směs vyklopte.
Ostrým nožem namočeným v horké vodě krájejte nebo paličkou na maso rozbíjejte na menší kusy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Letní delikatesa - salát ze dvou druhů melounů se sušenou šunkou Články z

Komentáře k receptu: Mandlové bonbony (Kozinaki)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web