Mandlová polévka

Střední
Ingredience
Mandle 100 g
Drůbeží vývar 1 l
Máslo 25 g
Hladká mouka 25 g
Žloutek 5 ks
Smetana 150 g
Bílé víno 1/2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle osmahneme poloviční dávku na plátky nakrájených mandlí, zaprášíme moukou, zlehka osmahneme, zalijeme studeným vývarem a dobře provaříme. Krátce před dokončením přilijeme rozmíchané žloutky s vínem a smetanou. Mírně zahřejeme, ale nevaříme.

Polévku rozmixujeme. Do jednotlivých porcí vkládáme nasucho opražené plátky zbytku mandlí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Mandlová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web