Autor:

Mandlová paštika se žampiony

Snadné
Ingredience
Čerstvé žampiony
cca
500 g
Cibule
-jemně nasekaná
1 ks
Česnek
-rozetřený
1 stroužek
Ztužený tuk 2 lžíce
Oregáno
a tymián dle chuti
 
Tabasco 1/2 lžička
Mandle - loupané 200 g
Olej 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Chuťovky, Z hub, Slané

Na tuku (oleji) orestujeme cibuli,pak přidáme žampiony (slabé plátky) a česnek. Vaříme tak dlouho, až se voda vypaří, pak odstavíme. Mandle částečně rozsekáme v mixéru, pak odebereme 2 lžíce stranou a dál mixujeme, až je směs dobře rozemletá. Zamícháme jí s žampionovou směsí a mandlemi, které jsme odebrali. Podáváme s opečenou topinkou nebo čerstvým pečivem,jako večeři nebo svačinku. Vhodné i jako předkrm,posypaný petrželkou nebo sezamovým semínkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Redaktorka Jana Illéšová Domácí jogurt krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Mandlová paštika se žampiony

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web