Autor:

Mandlová paštika se žampiony

Snadné
Ingredience
Čerstvé žampiony
cca
500 g
Cibule
-jemně nasekaná
1 ks
Česnek
-rozetřený
1 stroužek
Ztužený tuk 2 lžíce
Oregáno
a tymián dle chuti
 
Tabasco 1/2 lžička
Mandle - loupané 200 g
Olej 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Chuťovky, Z hub, Slané

Na tuku (oleji) orestujeme cibuli,pak přidáme žampiony (slabé plátky) a česnek. Vaříme tak dlouho, až se voda vypaří, pak odstavíme. Mandle částečně rozsekáme v mixéru, pak odebereme 2 lžíce stranou a dál mixujeme, až je směs dobře rozemletá. Zamícháme jí s žampionovou směsí a mandlemi, které jsme odebrali. Podáváme s opečenou topinkou nebo čerstvým pečivem,jako večeři nebo svačinku. Vhodné i jako předkrm,posypaný petrželkou nebo sezamovým semínkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Mandlová paštika se žampiony

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web