Mandle v čokoládě

Střední
Ingredience
Mandle 150 g
Čokoláda 150 g
Ztužený tuk 50 g
Tresť
mandlová
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Spařte mandle, oloupejte je, nakrájejte na nudličky a opražte na pánvi dozlatova. Ve vodní lázni rozehřejte čokoládu, ztužený tuk a mandlovou tresť. Poté do směsi vmíchejte opražené mandle. Lžičkou vykrajujte malé kousky, klaďte je na alobal a nechte ztuhnout.

Zdroj BPŽ

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Karamelové potěšení Články z

Komentáře k receptu: Mandle v čokoládě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web