Autor:

Maminčina krkovička

Střední
Ingredience
Vepřová krkovice 6 plátek
Cibule
Hořčice  
Mouka  
Solamyl (bramborový škrob)  
Ďábelské koření  
Sůl  
Slunečnicový olej  
Sýr 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Plátky krkovice naklepeme, osolíme, z jedné strany potřeme hořčicí, posypeme ďábelským kořením a obalíme v mouce, kterou jsme smíchali se solamylem (1:1). Maso po obou stranách opečeme na rozpáleném oleji, přidáme cibuli, osmahneme, potom podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka.

Maso přendáme na plech, zalijeme šťávou, ve které se dusilo a na každé maso přidáme kopeček sýru a na 15 minut ještě zapečeme. Jako příloha je výborná rýže, ale může být i brambor.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2+
4.33 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 6x)
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Maminčina krkovička

Komentáře

  1. Handi   09.09.2015 | 15:08 | reagovat | závadný

    Velmi velmi pochváleno, jen jsem neměla ďábelské koření, dala jsem pikantní žebírka a stejně to bylo úřasné. K tomu mačkané vařené brambory s kouskem másla. Opravdu mohu doporučit. :-)

  2. Bob   03.03.2015 | 11:55 | reagovat | závadný

    Maso jsem nasolil opepřil a potřel hořčicí (kremžskou). Druhý den jsem dal na pánvičku, nechal zatáhnout a přidal cibuli na půlměsíčky.
    Maso jsem otočil a obojí nechal chvíli restovat. Potom jsem zalil šlehačkou, dochutil a nechal dodělat.
    Příloha brambor. NEZBYLO!

  3. Denisa Prokopová   18.01.2010 | 14:01 | reagovat | závadný

    jo tak jsem delala k obedu moc mi smakovalo a manzelovi doufám taky bude.Brambory jsem trochu rozstouchala a se stavickou z masa to bylo uplne bombovy

  4. Anonym   16.09.2007 | 17:51 | reagovat | závadný

    Tak toto je opravdu pochoutka. Lepší jídlo jsme už dlouho nejedli. Dělala jsme to bez dábelského koření a až bylo na konci maso měkké, dala zapéct se sýrem na 2 min. do mikrovlnky. Dělala jsem s bramborem a ta št´áva z masa a cibulí smíchaná s brambory je mňamka. Masíčko je krásně štavnaté a měkoučké.

  5. Anonym   11.01.2007 | 20:04 | reagovat | závadný

    Moc nám chutnalo,jako přílohu jsme volili rýži a zeleninový salát.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web