Autor:

Maminčin štrůdl II.

Snadné
Ingredience
Tuk 250 g
Mléko 2 dl
Hladká mouka 400 g
Sůl  špetka
Jablka  
Skořice  
Cukr  
Ořechy  
Rozinky  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Záviny

Smícháme tuk, mléko, mouku a sůl, necháme 12 hodin v lednici. Vyválíme těsto, naplníme jablky, skořicí atd., rozehřejeme troubu na 170 stupňů, ze shora potřeme tukem, pečeme 10 min. dozlatova, po vytáhnutí zase potřeme. Na závěr pocukrujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Recepty na víkend: všemi milovaná čokoláda Články z

Komentáře k receptu: Maminčin štrůdl II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web