Autor:

Maminčin štrůdl II.

Snadné
Ingredience
Tuk 250 g
Mléko 2 dl
Hladká mouka 400 g
Sůl  špetka
Jablka  
Skořice  
Cukr  
Ořechy  
Rozinky  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Záviny

Smícháme tuk, mléko, mouku a sůl, necháme 12 hodin v lednici. Vyválíme těsto, naplníme jablky, skořicí atd., rozehřejeme troubu na 170 stupňů, ze shora potřeme tukem, pečeme 10 min. dozlatova, po vytáhnutí zase potřeme. Na závěr pocukrujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Valentýnské pokušení ke kávě i čaji Články z

Komentáře k receptu: Maminčin štrůdl II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web