Autor:

Maminčin "pajšl"

Snadné
Ingredience
Vepřová játra
plíčky, kousek jater, ledvinka, srdce, připadně jazyk
 
Smetana 1 kelímek
Hladká mouka 2 lžíce
Cibule 1 ks
Citron 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Vnitřnosti dobře omyjeme a zasyrova rozkrájíme s výjimkou jazyka. Na másle osmažíme cibulku, přidáme vnitřnosti, celý rozkrájený citrón (případně také kousek kůry) a dusíme do měkka. Jazyk mezitím uvaříme, schladíme studenou vodou, stáhneme a nakrájíme. Přidáme do udušené směsi, kterou zahustíme smetanou rozkvedlanou s moukou. Povaříme, osolíme, případně ještě dokyselíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 11 x
2-
3.64 11 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Maminčin "pajšl"

Komentáře

  1. Marta   06.02.2015 | 20:40 | reagovat |

    Pajšlík máme rádi,problém je sehnat ho.Ale nedovedu si pouze představit kůzlečí.Dávám do něj i zeleninu,kterou pak rozmixuji získám nejen příjemnou chuť,ale i barvu a současně nemusím tolik zahušťovat.Ano i bobkový list,celý pepř,pár kuliček nového koření,což pochpitelně po uvaření odstraním.Jinak smetanu a trošku octu a mňam je k jídlu ;-)

  2. JITULE   11.03.2014 | 12:03 | reagovat |

    Já nevařím pro psi u nás se všechno sní,někteří psi jsou mlsnější než lidi.Dneska vařím pajšl už se na něj těším MNAM MNAM :-) :-P :-( :-P TO SE BUDEM OLIZOVAT

  3. koudy   07.09.2011 | 18:20 | reagovat |

    pajsl varim pokazde kdyz mam chut na neco dobreho cetl jsem nektere komentare a konkretne pana ktery vari pajsl jenom psovi take mam psa a nikdy bych mu to nedal a pochybuji ze by to muj jedl jak jiz bylom receno komu se melibi a nechutna at necha bejt ja osobne na tohle jidlo nedam dopustit :-)

  4. marie mateju   30.04.2009 | 11:05 | reagovat |

    Taktak.Sto lidí sto chutí.To vidím u nas v restauračce, někteří chtějí českou klasiku-jiní jen kuřecí prsa,na všechny možný spusoby.Ale vařit pajšl psovi,třeba ledviny-tak to mě dostalo .Vždyt z nich jde tolik lahudek- -třeba smažený-mnam mnam.

  5. marie nezlakova   30.04.2009 | 7:08 | reagovat |

    Sto lidí-sto chutí! Diskuze-Pajšl

1 2 3 4 5 6 ... 8 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web