Autor:

Maminčin "pajšl"

Snadné
Ingredience
Vepřová játra
plíčky, kousek jater, ledvinka, srdce, připadně jazyk
 
Smetana 1 kelímek
Hladká mouka 2 lžíce
Cibule 1 ks
Citron 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Vnitřnosti dobře omyjeme a zasyrova rozkrájíme s výjimkou jazyka. Na másle osmažíme cibulku, přidáme vnitřnosti, celý rozkrájený citrón (případně také kousek kůry) a dusíme do měkka. Jazyk mezitím uvaříme, schladíme studenou vodou, stáhneme a nakrájíme. Přidáme do udušené směsi, kterou zahustíme smetanou rozkvedlanou s moukou. Povaříme, osolíme, případně ještě dokyselíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 11 x
2-
3.64 11 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Maminčin "pajšl"

Komentáře

  1. Marta   06.02.2015 | 20:40 | reagovat |

    Pajšlík máme rádi,problém je sehnat ho.Ale nedovedu si pouze představit kůzlečí.Dávám do něj i zeleninu,kterou pak rozmixuji získám nejen příjemnou chuť,ale i barvu a současně nemusím tolik zahušťovat.Ano i bobkový list,celý pepř,pár kuliček nového koření,což pochpitelně po uvaření odstraním.Jinak smetanu a trošku octu a mňam je k jídlu ;-)

  2. JITULE   11.03.2014 | 12:03 | reagovat |

    Já nevařím pro psi u nás se všechno sní,někteří psi jsou mlsnější než lidi.Dneska vařím pajšl už se na něj těším MNAM MNAM :-) :-P :-( :-P TO SE BUDEM OLIZOVAT

  3. koudy   07.09.2011 | 18:20 | reagovat |

    pajsl varim pokazde kdyz mam chut na neco dobreho cetl jsem nektere komentare a konkretne pana ktery vari pajsl jenom psovi take mam psa a nikdy bych mu to nedal a pochybuji ze by to muj jedl jak jiz bylom receno komu se melibi a nechutna at necha bejt ja osobne na tohle jidlo nedam dopustit :-)

  4. marie mateju   30.04.2009 | 11:05 | reagovat |

    Taktak.Sto lidí sto chutí.To vidím u nas v restauračce, někteří chtějí českou klasiku-jiní jen kuřecí prsa,na všechny možný spusoby.Ale vařit pajšl psovi,třeba ledviny-tak to mě dostalo .Vždyt z nich jde tolik lahudek- -třeba smažený-mnam mnam.

  5. marie nezlakova   30.04.2009 | 7:08 | reagovat |

    Sto lidí-sto chutí! Diskuze-Pajšl

1 2 3 4 5 6 ... 8 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web