Autor:

Maminčin králík na cibuli

120 minut PT0H120M
Střední
Porce: 7
Ingredience
Králík 1 ks
Červená cibule 1 kg
Sádlo 3 lžíce
Kmín  
Bobkový list  
Mletá sladká paprika  
Pepř celý  
Masox 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Cibuli nakrájíme na větší kostky, dáme do pekáče a zvolna smažíme na sádle do sklovata. Mezitím naporcujeme králíka na menší kusy, obalíme je v mouce smíchané s paprikou a solí, okořeníme a vložíme na rozpálenou cibuli. Vše ještě chvíli pečeme, podlijeme šálkem vody, přidáme koření a dobře celé promícháme.
Stáhneme z ohně a dáme dobře přikryté péct do trouby při 180°C asi hodinu a půl. Pravidelně podléváme, aby byl dostatek šťávy.

DOBROU CHUŤ

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Maminčin králík na cibuli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web