Autor:

Malý piškotový korpus

Snadné
Ingredience
Vejce 4 ks
Tuk  
Moučkový cukr  
Hrubá mouka
ve váze celých 4 vajec
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Žloutky utřeme s cukrem do pěny. Z bílků ušleháme pevný sníh a spolu s prosátou moukou ho střídavě vmícháváme do žloutkové pěny. Těsto rozetřeme do tukem vymazané a moukou vysypané formy, vložíme do předehřáté trouby a asi 30 minut zvolna pečeme do růžova. Upečený korpus necháme ve formě vychladnout a poté vyklopíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Malý piškotový korpus

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web