Autor:

Malý piškotový korpus

Snadné
Ingredience
Vejce 4 ks
Tuk  
Moučkový cukr  
Hrubá mouka
ve váze celých 4 vajec
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Žloutky utřeme s cukrem do pěny. Z bílků ušleháme pevný sníh a spolu s prosátou moukou ho střídavě vmícháváme do žloutkové pěny. Těsto rozetřeme do tukem vymazané a moukou vysypané formy, vložíme do předehřáté trouby a asi 30 minut zvolna pečeme do růžova. Upečený korpus necháme ve formě vychladnout a poté vyklopíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Malý piškotový korpus

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web