Malinové šampaňské

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • cukr krupice
    • 1
      lahev šampaňské ne suchého
    • maliny zmražené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zmrazené maliny a cukr rozmixujeme na pyré. Cukru dáme podle vlastní chuti. Pyré dáme do vyšších skleniček - asi do 1/3, zalijeme vychlazeným šampaňským a vidličkou promícháme. Ihned podáváme.
2
Pokud nemáte mrazené maliny, dejte den předem zmrazit čerstvé. Stojí to zato. Velice osvěžující a lahodné.
Zařazení: Nápoje

Komentáře k receptu

  • iva P
    iva P |

    28. 6. 2005 15:38

    Zkuste to s broskvema,jak pise Di,je to opravdu velmi osvezujici a ofic.se to jmenuje Bellini,pod timto nazvem se to da najit v barech,bohuzel,ne v nasich.

  • Di
    Di |

    15. 6. 2005 15:55

    Zkusím to, maliny nám rostou u chalupy. k tomu jinému ovoci. V televizi přidával kuchař Jaimie Olivier rozmixovaný broskvový kompot.

  • jana hanusova
    jana hanusova |

    15. 6. 2005 08:07

    Z jahod jsem to nezkousela, ale domnivam se, ze kazde drobne ovoce je vhodne. Mozna i mango. Ovsem jahody maji zrnicka take. Maliny pouzivam mrazene, aby chut byla intenzivnejsi. Vlastne s tim nahradim led, ktery by jinak koktejl zredil. Ale muzete to samozrejme zkusit.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    13. 6. 2005 20:25

    to by stalo za hrich:-)))

  • Di
    Di |

    13. 6. 2005 19:36

    Recept vypadá skvěle. Není ale škoda mrazit čerstvé maliny. Co to udělat z čerstvých a hodně vychladot šampaňské?

  • Alena
    Alena |

    13. 6. 2005 09:20

    A co jahody,myslím, že by to taky nebylo špatné, maliny mají dobrou chuť ale jsou v nich zrníčka který pak chroupaj a v jahodách nejsou.