Malé překvapení

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové maso
    • 4
      ks vejce
    • 100
      g šunkový salám
    • 2
      lžíce hořčice
    • 4
      plátek plátkový sýr
    • 100
      g sýr
    • 50
      g nákládané žampiony
    • 1
      hrst kukuřice
    • 1
      hrst hrášek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce petrželová nať

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepejte, po obvodu je místy nařízněte, aby se při smažení nekroutily, osolte a opepřete je. V pánvi rozehřejte tuk a maso z obou stran prudce osmahněte. Podlijte vodou a duste do měkka. Z vajec připravte volská oka. Vychladlé řízky potřete hočicí, na každý položte vejce a lžíci směsi, kterou připravíte z pokrájených žampionů, kukuřice a hrášek. Vše přikryjte plátky salámu, navrch položte plátek sýra. Připravená překvapení dejte na vymaštěný plech a zapékejte v předehřáté troubě, dokud se sýr nerozpustí.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.