Autor:

Makrobiotické kokosové rohlíčky

Střední
Ingredience
Kokos
strouhaný
1 šálek
Mišutka 1 šálek
Ječmenný slad
sušený
2 lžíce
Voda 3 lžíce
Celozrnná mouka 2 lžíce
Sojové mléko
nebo ovesné či kukuřičné
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Vše smícháme v misce, propracujeme rukou a necháme alespoň 1 hodinu odpočinout. Těsto rozdělíme na malé kousky a z nich na prkénku tvoříme rohlíčky.

Po upečení obalujeme v sušeném sojovém mléce.

Pečeme těsně před Štědrým dnem, protože bez cukru podléhá zkáze.

Uchováváme v chladu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Makrobiotické kokosové rohlíčky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web