Autor:

Makrely v rajčatové omáčce

Střední
Ingredience
Makrela 2 ks
Sůl  
Olej  
Cibule 30 g
Omáčka
Máslo 40 g
Hladká mouka 1 lžíce
Kečup
vrchovaté
2 lžíce
Masox 1/2 kostka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Z makrel odřízneme hlavy, vykucháme je, omyjeme pod tekoucí vodou a dáme okapat.

Ryby osolíme a opečeme po obou stranách na oleji. Přidáme rozkrájenou cibuli, zalejeme horkou vodou a pečeme 20 minut v předehřáté troubě.

Mezitím připravíme omáčku. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku a přidáme kečup. Zalejeme teplou vovou a rozpuštěným bujonem. Vody dáme tolik, aby vznikla hustá omáčka. Povaříme 5 minut.

Na talíři poléváme makrely omáčkou a podáváme nejlépe s vekou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Makrely v rajčatové omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web