Autor:

Makrely v rajčatové omáčce

Střední
Ingredience
Makrela 2 ks
Sůl  
Olej  
Cibule 30 g
Omáčka
Máslo 40 g
Hladká mouka 1 lžíce
Kečup
vrchovaté
2 lžíce
Masox 1/2 kostka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Z makrel odřízneme hlavy, vykucháme je, omyjeme pod tekoucí vodou a dáme okapat.

Ryby osolíme a opečeme po obou stranách na oleji. Přidáme rozkrájenou cibuli, zalejeme horkou vodou a pečeme 20 minut v předehřáté troubě.

Mezitím připravíme omáčku. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku a přidáme kečup. Zalejeme teplou vovou a rozpuštěným bujonem. Vody dáme tolik, aby vznikla hustá omáčka. Povaříme 5 minut.

Na talíři poléváme makrely omáčkou a podáváme nejlépe s vekou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Makrely v rajčatové omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web