Autor:

Makrela na soli

Snadné
Ingredience
Makrela  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Kari  
Tymián  
Provensálské koření  
Jablka  
Slanina  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Přílohy, Zeleninové, Rybí

Makrely důkladně vykucháme a očistíme. Břišní dutinu posypeme směsí koření (pepř, sladká paprika, kari koření, tymián nebo provensálské koření), vložíme na plátky nakrájené jablko a kousek slaniny. Dno pekáče vysypeme solí, ryby položíme hřbetem dolů a pečeme v troubě bez podlévání a tuku 15-20 min. Podáváme teplé s pečivem a zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Makrela na soli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web