Autor:

Makový chlebík

Snadné
Ingredience
Vejce 2 ks
Mák 100 g
Med 100 g
Ovesné vločky 50 g
Hladká mouka 450 g
Sušené droždí 1 ks

Postup přípravy:

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, zapneme program základní, kůrka světlá. Podle potřeby přidáme během hnětení mouku nebo mléko, aby se těsto odlepovalo od stěn nádoby, ale nebylo příliš tuhé. Podáváme jako plátky chleba mazané slaným máslem nebo máslem a medem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Makový chlebík

Komentáře

  1. Máří   05.12.2007 | 11:28 | reagovat | závadný

    Peču ho několikrát do měsíce, chutná spíš jako málo slazená kořeněná kynutá buchta s křupajícím mákem. Mě chutná i samotný. Můžete si do těsta přidat cukr podle chuti - jen při hnětení pohlídejte kozistenci.

  2. Sarka   01.12.2007 | 23:51 | reagovat | závadný

    Uz jste nekdo tento chlebik zkouseli ? Je to velice zvlastni kombinace...Chutna sladce nebo jako chleba ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web