Autor:

Makaronová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Makaróny
nalámané
400 g
Drůbky
z drůbeže, kterou budeme připravovat
 
Cibule 1 ks
Žampiony
nakrájené
400 g
Vejce 3 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Petrželová nať  
Česnek 2 stroužek

Postup přípravy:

Na tuku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme houby, nasekané nebo umleté drůbky a 10 minut pražíme.

Odstavíme, přidáme uvařené makarony, vejce, sůl, pepř, papriku, prolisovaný česnek a sekanou nať.

Promícháme a plníme drůbež.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Karbanátky s vejcem Vejce 3x jinak Články z

Komentáře k receptu: Makaronová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Komentáře

  1. Airan Novakova   24.01.2006 | 16:24 | reagovat |

    Tohle jsme delavali s ryzi ale testoviny rada vyzkousim...kolikrat mne chutna nadivka vic nez maso:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web