Autor:

Makaronová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Makaróny
nalámané
400 g
Drůbky
z drůbeže, kterou budeme připravovat
 
Cibule 1 ks
Žampiony
nakrájené
400 g
Vejce 3 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Petrželová nať  
Česnek 2 stroužek

Postup přípravy:

Na tuku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme houby, nasekané nebo umleté drůbky a 10 minut pražíme.

Odstavíme, přidáme uvařené makarony, vejce, sůl, pepř, papriku, prolisovaný česnek a sekanou nať.

Promícháme a plníme drůbež.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbky na cibulce s topinkou Víkendové menu pro chalupáře Články z

Komentáře k receptu: Makaronová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Komentáře

  1. Airan Novakova   24.01.2006 | 16:24 | reagovat |

    Tohle jsme delavali s ryzi ale testoviny rada vyzkousim...kolikrat mne chutna nadivka vic nez maso:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web