Makaronová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g makaróny nalámané
    • drůbky z drůbeže, kterou budeme připravovat
    • 1
      ks cibule
    • 400
      g žampiony nakrájené
    • 3
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • petrželová nať
    • 2
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na tuku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme houby, nasekané nebo umleté drůbky a 10 minut pražíme.
2
Odstavíme, přidáme uvařené makarony, vejce, sůl, pepř, papriku, prolisovaný česnek a sekanou nať.
3
Promícháme a plníme drůbež.

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    24. 1. 2006 16:24

    Tohle jsme delavali s ryzi ale testoviny rada vyzkousim...kolikrat mne chutna nadivka vic nez maso:-))