Majolkové brambory pod peřinkou

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory
    • 1
      ks majonéza
    • 3
      ks vejce
    • mléko
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      snítka tymián nebo 1 lžička sušeného
    • sýr nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, osolíme, opepříme. Majolku rozředíme trochou mléka, přidáme nastrouhaný česnek a rozšlehané žloutky. Brambory dáme do máslem vymazaného pekáčku, přelijeme majolkou, na ni navrstvíme do tuha ušlehaný sníh. Okořeníme tymiánem. Můžeme zasypat sýrem. Zapékáme asi 25 minut.
Zařazení: Přílohy Brambory

Komentáře k receptu

  • Airan
    Airan |

    12. 3. 2007 13:22

    jen to ctu a uz mi to voniiii:-)))))

  • Monika
    Monika |

    12. 3. 2007 10:21

    Já bych tipla tak nějaký zeleninový salát.

  • englicka marketa
    englicka marketa |

    12. 3. 2007 10:21

    pokud to zasypete tím sýrem tak je to syté jídlo a bohatě postačí zeleninový salát.Bez sýru jsem podávala ke kotletám,ale myslím si že, i kuřecí nebo krůtí maso bude dobré.

  • Vlasta
    Vlasta |

    12. 3. 2007 10:07

    Jaká příloha se k majolkovým bramborám hodí?