Majolánka

Porce: 4
Ingredience
Kuře 1 ks
Anglická slanina 4 ks
Brambory 5 ks
Bílé víno 1 dl
Majonéza 1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na dno vymaštěnáho pekáče, poklademe na kolečka krájené syrové brambory. Na vrstvu brambor položíme naporcované kuře, které jsme pokryté plátky anglické slaniny, přidáme majolku a za občasného podlévání vodou a trochou vína pečeme do měkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Majolánka

Komentáře

  1. Luba   10.01.2006 | 17:02 | reagovat |

    Zají mavé

  2. Melánia Fialová   10.01.2006 | 15:15 | reagovat |

    Neobvyklá zmes ingrediencií, ale bolo to super! Len malá pripomienka: pekáč netreba mastiť, slanina, kura, majolenka sú dosť mastné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web