Autor:

Maďarský guláš z kapra

Střední
Ingredience
Kapr
půlky
2 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Rostlinný olej 3 lžíce
Slanina 40 g
Cibule
2-3
3 ks
Paprika - sladká 1 lžička
Vývar 1/4 l
Rajský protlak 2 lžíce
Zakysaná smetana 1 l
Žloutek 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra zbaveného kůže rozkrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a opečeme na poloviční dávce oleje.

Na druhé polovině oleje a na slanině zpěníme dorůžova cibulku, zasypeme mletou paprikou a zalijeme vývarem nebo vodou. Přidáme opečené kousky kapra, rajčatový protlak a dusíme asi 10 minut. Do kysané smetany zašleháme žloutky a přilijeme. Nádobu přendáme do vodní lázně, aby se guláš nevařil a necháme ho zhoustnout. Jako přílohu podáváme těstoviny, rýži nebo slané pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Maďarský guláš z kapra

Komentáře

  1. vera liba   05.05.2007 | 19:04 | reagovat | závadný

    no primA JE TO BÁSE'N

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web