Autor:

Maďarský guláš z kapra

Střední
Ingredience
Kapr
půlky
2 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Rostlinný olej 3 lžíce
Slanina 40 g
Cibule
2-3
3 ks
Paprika - sladká 1 lžička
Vývar 1/4 l
Rajský protlak 2 lžíce
Zakysaná smetana 1 l
Žloutek 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra zbaveného kůže rozkrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a opečeme na poloviční dávce oleje.

Na druhé polovině oleje a na slanině zpěníme dorůžova cibulku, zasypeme mletou paprikou a zalijeme vývarem nebo vodou. Přidáme opečené kousky kapra, rajčatový protlak a dusíme asi 10 minut. Do kysané smetany zašleháme žloutky a přilijeme. Nádobu přendáme do vodní lázně, aby se guláš nevařil a necháme ho zhoustnout. Jako přílohu podáváme těstoviny, rýži nebo slané pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Maďarský guláš z kapra

Komentáře

  1. vera liba   05.05.2007 | 19:04 | reagovat |

    no primA JE TO BÁSE'N

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web