Autor:

Maďarský guláš II.

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Tuk 50 g
Cibule
Středně velké
2 ks
Paprika - sladká 1 lžíce
Rajčata 2 ks
Zelená paprika 2 ks
Sůl  
Vývar  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso nakrájíme na větší kostky, na tuku rychle opečeme, vyjmeme, cibuli drobně pokrájíme a na tuku do růžova podusíme. Kastrol sejmeme z ohně, přidáme sladkou mletou papriku, zalijeme trochou vody, pak vložíme na proužky pokrájené papriky a na čtvrtky pokrájená oloupaná rajčata, opečené maso a osolíme.

Potom dáme na mírný ohni dusit. Po chvilce dušení můžeme přilít trochu vývaru. Dusíme na mírném ohni dokud maso nezměkne.Tento pokrm nezahušťujeme. Chceme-li mít hustší šťávu, vložíme během vaření do guláše oloupanou nadrobno nakrájenou bramboru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Maďarský guláš II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web