Maďarský guláš II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 50
      g tuk
    • 2
      ks cibule Středně velké
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      ks zelená paprika
    • sůl
    • vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na větší kostky, na tuku rychle opečeme, vyjmeme, cibuli drobně pokrájíme a na tuku do růžova podusíme. Kastrol sejmeme z ohně, přidáme sladkou mletou papriku, zalijeme trochou vody, pak vložíme na proužky pokrájené papriky a na čtvrtky pokrájená oloupaná rajčata, opečené maso a osolíme.
2
Potom dáme na mírný ohni dusit. Po chvilce dušení můžeme přilít trochu vývaru. Dusíme na mírném ohni dokud maso nezměkne.Tento pokrm nezahušťujeme. Chceme-li mít hustší šťávu, vložíme během vaření do guláše oloupanou nadrobno nakrájenou bramboru.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.