Maďarské brambory

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks vařené brambory
    • 200
      g těstoviny
    • červená paprika
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájíme na kostky a usmažíme spolu s nakrájenou cibulí, vmícháme vařené brambory nakrájené na kostky a těstoviny, osolíme, opepříme, posypeme paprikou.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Jana P.
    Jana P. |

    11. 7. 2006 13:59

    U nas se tomu říká grenadýrmarš a moc to chutná, je to ideální letní jídlo - pro nás jako pro vegetariány bez slaniny.

  • Martina N
    Martina N |

    11. 7. 2006 10:55

    Presne takto robím granatír:) Odkedy sa to volá maďarské brambory?

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    11. 7. 2006 09:11

    To zní zase zajímavě-rychlé,jednoduché.Ještě bych to obložila kyselou okurkou..mňam!