Autor:

Maďarská játra

Snadné
Ingredience
Vepřová játra 500 g
Rostlinný olej 3 lžíce
Česnek 3 stroužek
Cibule 2 ks
Mletá paprika 1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra zbavíme blan a žilek, nakrájíme na plátky a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách.

V průběhu pečení přidáme nasekaný česnek a na tenké proužky nakrájenou cibuli. Když cibule a česnek zesklovatí, posypeme játra paprikou a dosmažíme doměkka.

Hotová játra osolíme a podáváme jako minutku s hranolky a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Maďarská játra

Komentáře

  1. zsn   30.12.2014 | 23:18 | reagovat |

    Ani nevím, že je to maďarský recept, myslela jsem, že to patří do cyklu "co dům dal", pravdou je, že takhle funguje snad celá maďarská kuchyně, které příliš neholduji, ale tohle miluju od dítěte.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web