Autor:

Maďarská játra

Snadné
Ingredience
Vepřová játra 500 g
Rostlinný olej 3 lžíce
Česnek 3 stroužek
Cibule 2 ks
Mletá paprika 1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra zbavíme blan a žilek, nakrájíme na plátky a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách.

V průběhu pečení přidáme nasekaný česnek a na tenké proužky nakrájenou cibuli. Když cibule a česnek zesklovatí, posypeme játra paprikou a dosmažíme doměkka.

Hotová játra osolíme a podáváme jako minutku s hranolky a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Maďarská játra

Komentáře

  1. zsn   30.12.2014 | 23:18 | reagovat |

    Ani nevím, že je to maďarský recept, myslela jsem, že to patří do cyklu "co dům dal", pravdou je, že takhle funguje snad celá maďarská kuchyně, které příliš neholduji, ale tohle miluju od dítěte.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web