Autor:

Maďarská játra

Snadné
Ingredience
Vepřová játra 500 g
Rostlinný olej 3 lžíce
Česnek 3 stroužek
Cibule 2 ks
Mletá paprika 1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra zbavíme blan a žilek, nakrájíme na plátky a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách.

V průběhu pečení přidáme nasekaný česnek a na tenké proužky nakrájenou cibuli. Když cibule a česnek zesklovatí, posypeme játra paprikou a dosmažíme doměkka.

Hotová játra osolíme a podáváme jako minutku s hranolky a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Maďarská játra

Komentáře

  1. zsn   30.12.2014 | 23:18 | reagovat | závadný

    Ani nevím, že je to maďarský recept, myslela jsem, že to patří do cyklu "co dům dal", pravdou je, že takhle funguje snad celá maďarská kuchyně, které příliš neholduji, ale tohle miluju od dítěte.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web