Autor:

Lyonská roštěná

Střední
Ingredience
Hovězí maso 4 plátek
Cibule  
Vepřová játra 200 g
Česnek 5 stroužek
Červené víno 1,5 dl
Kečup - jemný 4 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Tvrdý sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Plátky masa, naklepeme, osolíme, opepříme, nařízneme, potřeme olejem a dáme na chvilku do lednice. Poté na tuku orestujeme drobně nakrájenou cibulku, přidáme maso a dusíme asi půl hodinky. Poté přidáme na kousky nakrájená játra a dodusíme. Po udušení maso vyjmeme, a šťávu i s játry vložíme do mixéru, přidáme lisovaný česnek a umixujeme.

Šťávu vrátíme zpět do kastrolu, přilejeme červené víno, přidáme kečup a necháme prohřát. Dochutíme česnekem a kečupem dle vlastní chuti, můžeme dosolit a dopepřit. Na talíři posypeme plátek masa strouhaným sýrem, polijeme šťavkou a podáváme s rýží.

Tento recept je pracnější, ale výsledek fakt stojí za to. Komu se jako mě nechce mýt mixér, šťáva se s játry nakrájenými na kousky dá propasírovat, ale není to ono.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechové menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Lyonská roštěná

Komentáře

  1. Aninka   08.10.2006 | 9:36 | reagovat |

    Moc dobrý, v pátek jsem tento recept vyzkoušela k večeři.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web