Lví hlavy

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g mleté maso
    • 30
      g sušené houby
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžička zázvor
    • 2
      lžíce bílé víno
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce cukr
    • 250
      g kysané zelí
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      šálek vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Namočené houby spolu s cibulí nakrájíme nadrobno, přidáme mleté maso, zázvor, víno, sojovou omáčku, sůl, cukr a vše dobře promícháme. Ze směsi utvoříme mokrýma rukama asi 8 koulí. Zelí vložíme do rozpáleného oleje a necháme trochu nasáknout. Pak na ně položíme masové koule zalijeme vývarem a podusíme asi 1/2 hodiny. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Mleté
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Sofiee
    Sofiee |

    9. 12. 2010 17:16

    Moc děkuji za tento recept. Nikde není k sehnání. Dělávala je moje mamina, a já už je strašně dlouho neměla. :) Hned příští týden se do nich pustím a přidám i foto. :)

  • Macek
    Macek |

    19. 8. 2005 06:51

    Moc nám nechutnal, ale nechci říct, že je špatný. Každý má holt jiné chutě.