Autor:

Lutenice II.

Střední
Ingredience
Vařené brambory
studené
 
Česnek
prolisovaný
 
Paprika - sladká  
Sůl  
Pepř mletý  
Salám
nebo párek (je lepší)
 
Cibule  
Kečup - jemný  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Uzeniny

Osmahneme cibulku lehce do zlatova. Nakrájíme salám, vařené brambory na kostičky, česnek proslisovaný (kdo kolik snese, já dávám 2 stroužky), paprika sladká, pepř, sůl a zalejeme kečupem.

Klademe na topinky a ještě posypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Salsa s artyčoky, čedarový dip a salsa z pečených rajčat Originální párty chuťovky Články z

Komentáře k receptu: Lutenice II.

Komentáře

  1. Michaela Linhartová   11.07.2009 | 16:15 | reagovat |

    Nevěděla jsem že prodávají Lutenice v obchodě.Jinak tu jsou ještě jedny Lutěnice ale tyto by se měly nazývat Lutenice bez háčku. A také se chci omluvit že jsem se nepodepsala jako autor.

  2. Ivana Přikrylová   04.03.2009 | 20:44 | reagovat |

    Myslím si že to bude dobré, ale spíš mi to připomíná falešný tatarák z brambor než lutěnici, protože ta kterou prodávají v obchodě obsahuje předemším rajčata a papriku.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web