Lutěnice

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • cibule
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika
    • feferonka
    • kečup - jemný
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme brambory ve slupce (postup stejný jako na bramborový salát). Studené rozkrájíme stejným způsobem jako na bramborový salát. Přidáme jemně posekanou cibuli, prolisovaný česnek dle chuti, sůl, pepř, feferonky (dle chuti), kečup, olej. Vše zamícháme a vidličkou jemně promačkáme.
2
Necháme v ledničce pár hodin uležet. Výborné na topinky se strouhaným sýrem nebo jako malá příloha (obloha) k masu, super ke grilovanému prasátku a hlavně zapíjet pivem nebo dobrým vínem.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • pepa
    pepa |

    22. 8. 2016 23:19

    Tohle nemá s lutěnicí vůbec nic společného.(ochucený erteple :-))

  • Lutenice
    Lutenice |

    30. 9. 2013 18:07

    Lutěnice se neříká :'(

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    9. 7. 2012 09:48

    Opraveno, díky

  • Karel
    Karel |

    9. 7. 2012 09:08

    Přidáme....cibuli, ne cibuly.

  • Iveta Bílková
    Iveta Bílková |

    26. 1. 2007 20:15

    Chybí mi tam množství, koik čeho mám dátí. Mohli by jste mi poradit? Ráda bych vyzkoušela. Děkuji.