Autor:

Ludvíkovic vepřové na zázvoru

Střední
Ingredience
Cibule 8 ks
Zázvor 2 lžička
Sádlo  
Máslo  
Česnek 8 stroužek
Sůl  
Nové koření 4 ks
Vepřové kotlety
v celku
1 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Pokrájíme cibuli nadrobno, maso nakrájíme na větší kostky. V hrnci rozpálíme tak dvě lžíce sádla, na něm dozlatova osmahneme cibuli, pak přidáme maso, osolíme. Restujeme, až se maso s cibulí chvílemi trochu přichytne. Přidáme nové koření, dvě lžičky zázvoru - můžete dát víc, ale pozor - zázvor je hodně výrazný!!! Podlijeme vodou a dusíme asi půl hodiny.

Když je maso měkké, vyjmeme koření. Z cibule se nám udělal výborný sos, do kterého přihodíme a jen zvolna zamícháme nastrouhaný česnek a na závěr zjemníme asi 2 lžícemi másla. Podle chuti přisolíme a podáváme s bramborovým knedlíkem.

Nejlepší je to druhý den, když se vše pořádně rozleží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Ludvíkovic vepřové na zázvoru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web