Autor:

Ludvíkovic vepřové na zázvoru

Střední
Ingredience
Cibule 8 ks
Zázvor 2 lžička
Sádlo  
Máslo  
Česnek 8 stroužek
Sůl  
Nové koření 4 ks
Vepřové kotlety
v celku
1 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Pokrájíme cibuli nadrobno, maso nakrájíme na větší kostky. V hrnci rozpálíme tak dvě lžíce sádla, na něm dozlatova osmahneme cibuli, pak přidáme maso, osolíme. Restujeme, až se maso s cibulí chvílemi trochu přichytne. Přidáme nové koření, dvě lžičky zázvoru - můžete dát víc, ale pozor - zázvor je hodně výrazný!!! Podlijeme vodou a dusíme asi půl hodiny.

Když je maso měkké, vyjmeme koření. Z cibule se nám udělal výborný sos, do kterého přihodíme a jen zvolna zamícháme nastrouhaný česnek a na závěr zjemníme asi 2 lžícemi másla. Podle chuti přisolíme a podáváme s bramborovým knedlíkem.

Nejlepší je to druhý den, když se vše pořádně rozleží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Ludvíkovic vepřové na zázvoru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web