Autor:

Lucemburský pstruh ve vinné omáčce s bylinkami

Snadné
Ingredience
Pstruzi 4 ks
Smetana 200 ml
Hladká mouka  
Máslo 100 g
Petrželka
a pažitka(společně jednu hrst)
 
Šalotka 3 ks
Kerblík  špetka
Estragon  snítka
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Bílé víno - suché 2 dl
Citron  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pstruhy očistíme, omyjeme a osušíme. Okořeníme solí, pepřem a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a pstruhy na něm osmažíme 2 - 3 minuty po každé straně Máslem vymastíme pekáček, do kterého vložíme pstruhy. Zvlášť ještě osmahneme nesekané bylinky, které zalijeme vínem a touto směsí přelijeme pstruhy. Pečeme 15 - 20 minut. V misce rozmícháme smetanu s paprikou(půl lžičky), solí, pepřem a povaříme až do zhoustnutí na omáčku, kterou pak hotové pstruhy na talíři přelijeme. Podáváme s vařenými bramborami a plátkem citronu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Lucemburský pstruh ve vinné omáčce s bylinkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web