Autor:

Loupežník v jeskyni

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
4 ks
Nakládané okurky 4 ks
Hořčice plnotučná  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Ingredience na trojobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Jednotlivá prsa naklepeme na hodně tenko, ale tak, aby se neprotrhla, posolíme, opepříme a pomažeme hořčicí.

Na každý plátek položíme středně velkou nakládanou okurku a zavineme jako španělského ptáčka. (Kuřecí maso víc „lepí“ než hovězí, takže není potřeba nit, nebo párátko).

Potom obalíme v klasickém trojobalu a smažíme na oleji nebo sádle.

Pokrm má zajímavou navinulou chuť. Dobrou přílohou je bramborová kaše nebo salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 2x)
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Loupežník v jeskyni

Komentáře

  1. HaLeh Lehovcová   29.08.2007 | 22:26 | reagovat | závadný

    Tohle vypadá moc dobře, alespoň vím co vařit v sobotui. Později ohodnotím.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web