Autor:

Loupežník v jeskyni

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
4 ks
Nakládané okurky 4 ks
Hořčice plnotučná  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Ingredience na trojobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Jednotlivá prsa naklepeme na hodně tenko, ale tak, aby se neprotrhla, posolíme, opepříme a pomažeme hořčicí.

Na každý plátek položíme středně velkou nakládanou okurku a zavineme jako španělského ptáčka. (Kuřecí maso víc „lepí“ než hovězí, takže není potřeba nit, nebo párátko).

Potom obalíme v klasickém trojobalu a smažíme na oleji nebo sádle.

Pokrm má zajímavou navinulou chuť. Dobrou přílohou je bramborová kaše nebo salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Loupežník v jeskyni

Komentáře

  1. HaLeh Lehovcová   29.08.2007 | 22:26 | reagovat |

    Tohle vypadá moc dobře, alespoň vím co vařit v sobotui. Později ohodnotím.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web