Loupežnická roštěná

Hodnocení:

Moje:

75 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g hovězí roštěná
    • 60
      g rostlinný olej
    • 50
      g slanina
    • 100
      g cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 100
      g kečup - jemný
    • 2,5
      dl vývar
    • 80
      g křen
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1,5
      lžička papriková vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájené roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na horkém oleji do měkka.
2
Roštěnky vyjmeme, do výpeku nakrájíme na nudličky slaninu, cibuli, česnek, orestujeme, přidáme kečup, paprikovou vegetu, zalijeme vývarem, promícháme, přisolíme a krátce povaříme.
3
Roštěnky přelijeme šťávou a ozdobíme strouhaným křenem.
4
Jako přílohu podáváme různě upravené brambory, rýži, hranolky.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.