Autor:

Loupežnická roštěná

75 minut PT0H75M
Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná 750 g
Rostlinný olej 60 g
Slanina 50 g
Cibule 100 g
Česnek 2 stroužek
Kečup - jemný 100 g
Vývar 2,5 dl
Křen 80 g
Sůl  
Pepř mletý  
Papriková vegeta 1,5 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nakrájené roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na horkém oleji do měkka.
Roštěnky vyjmeme, do výpeku nakrájíme na nudličky slaninu, cibuli, česnek, orestujeme, přidáme kečup, paprikovou vegetu, zalijeme vývarem, promícháme, přisolíme a krátce povaříme.
Roštěnky přelijeme šťávou a ozdobíme strouhaným křenem.
Jako přílohu podáváme různě upravené brambory, rýži, hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Loupežnická roštěná

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web