Autor:

Loupežnická roštěná

75 minut PT0H75M
Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná 750 g
Rostlinný olej 60 g
Slanina 50 g
Cibule 100 g
Česnek 2 stroužek
Kečup - jemný 100 g
Vývar 2,5 dl
Křen 80 g
Sůl  
Pepř mletý  
Papriková vegeta 1,5 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nakrájené roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na horkém oleji do měkka.
Roštěnky vyjmeme, do výpeku nakrájíme na nudličky slaninu, cibuli, česnek, orestujeme, přidáme kečup, paprikovou vegetu, zalijeme vývarem, promícháme, přisolíme a krátce povaříme.
Roštěnky přelijeme šťávou a ozdobíme strouhaným křenem.
Jako přílohu podáváme různě upravené brambory, rýži, hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Loupežnická roštěná

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web